Siirry sisältöön
Tapahtumassa Opiskelijapäivä

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä

Opiskelija – löydä tulevaisuuden työnantajasi FinnSec-messuilta!

Tulevaisuuden työnantajasi löytyy turvallisuusalalta. Ala tarjoaa tuhansia työmahdollisuuksia vuosittain uusille työntekijöille. FinnSec -messuilla tapaat alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja saat käytännön vinkkejä uravalintaan.

Mitä?

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivänä pääset tutustumaan uramahdollisuuksiin, tapaamaan rekrytoijia, kuuntelemaan edellisten opiskelijoiden uratarinoita ja seuraamaan monipuolista ohjelmatarjontaa urapolkusi löytämiseksi.

Kenelle?

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä on ilmainen kaikille opiskelijoille. Jos opiskelet alaa tai olet kiinnostunut alalle työllistymisestä, on FinnSecin opiskelijapäivä täydellinen paikka juuri sinulle. Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta.

Miksi?

Pääset tapaamaan ja keskustelemaan suoraan yrityspäättäjiä ja rekrytoijia sekä luomaan työurasi kannalta elintärkeitä kontakteja. Lisäksi saat paremman kuvan tulevaisuuden työmahdollisuuksistasi ja tutustumaan kattavasti turvallisuussektorin toimialaan.

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivässä mukana olevat yritykset tunnistat tästä merkistä.

Tällä tarralla merkityt osastot ovat valmistautuneet teemapäivään ja haluavat mielellään keskustella lisää kanssasi uratavoitteistasi! Voit siis rohkeasti lähestyä yritysten edustajia, jos haluat kuulla sekä tietää yrityksestä enemmän.

Kilpailu tulevaisuuden tekijöistä on kovaa – käytä tilanne hyödyksesi! Haluatko mukaan?