Siirry sisältöön
Yrityksille Osallistu

Osallistu

Kohtaamismedia on mahdollisuuksien runsaudensarvi. Messuilla kohtaat tuhansia ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa, ja kampanjasuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Tutustu alta osallistumisvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä – rakennetaan juuri sinun yrityksellesi oikea kokonaisuus.

Osasto

Valitse valmisosasto, tilaa pelkkää näyttelytilaa ja rakennuta osastosi itse tai hyödynnä suunnittelu- ja rakennuspalveluamme.

Messuosallistuminen käynnistyy Messustartista (sis. pistorasia 16A 230V 3,6 kW ja sähkön kulutus, näkyvyys- ja ympäristömaksu), jonka hinta on 650 €

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla.

Hinta 139 €/m² + alv

Valmisosasto on edullinen ja vaivaton tapa osallistua Messukeskuksen tapahtumiin. Voit täydentää valmiiksi rakennetun osaston toimivaksi kokonaisuudeksi kalusteilla ja yrityksesi ilmeen mukaiseksi somisteilla.

Valmisosasto sisältää näyttelytilan, seinät ja otsalaudan (tekstillä tai logolla), palamaton, perusvalaistuksen sekä osaston pystytys- ja purkytyöt ja alkusiivouksen.

Hinta 187–258 €/m²

Haluatko erottua eduksesi? Esittele yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi tyylikkäällä Premium-osastolla.

Premium-osasto sisältää näyttelytilan, valkoiset seinät ja laminaattilattian, varaston, kaksi graafista pintaa, trussivalopaketin sekä osaston pystytys- ja purkutyöt sekä alkusiivouksen

Huom! Premium-osasto on saatavilla vain kulma- ja päätyosastoina.

Hinta 294–327 €/m²

Haluatko tilata yrityksellesi yksilöllisesti suunnitellun osaston? Autamme mielellämme!

Onnistunut osastokokonaisuus suunnitellaan messuosallistumiselle asetettujen tavoitteiden pohjalta. Design-palvelumme toteuttaa osastosi ammattitaidolla ja hoidamme käytännön asiat puolestasi. Luodaan yhdessä yritysilmeellesi sopivat puitteet, joiden avulla tavoitat kohderyhmäsi!

Ota yhteyttä: design@messukeskus.com

Näkyvyys

Täydennä tapahtumaosallistumisesi lisänäkyvyydellä tai varaa promootiopaikka.

Digitaaliset mainospinnat tavoittavat tehokkaasti kymmenet tuhannet messukävijät jopa 50 kertaa tunnissa koko tapahtuman ajan! Valittavanasi on erilaisia näkyvyyspaketteja, joiden avulla tavoitat Messukeskuksessa FinnSecin aikaan vierailevat kävijät. Diginäyttöjen lisäksi tarjolla on kymmeniä muitakin vaihtoehtoja. Kysy lisää ja autamme mielellämme.


Ota meihin yhteyttä

Osallistuminen vasta mietintäasteella? Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä kaikissa tapahtuman osallistumista koskevissa tarpeissasi.