Verkostoidu After Workissa ja FinnSec Partyissa!

Messupäivän päätyttyä 26.9. jatkat verkostoitumista osastoilla rennosti After Work -hengessä klo 17-19.

After workin jälkeen jatkat iltaasi FinnSec Partyissa Messukeskuksen Panorama-ravintolassa klo 19-21. Vapaamuotoisessa tilaisuudessa voit ostaa ruokaa ja juomaa tutustuessasi muihin alan ammattilaisiin, musiikista vastaa upea Reeta Vestman. Tapahtuma on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon!

FinnSecin ammattilaiset ovat tervetulleita myös Kiinteistö Partyihin, jotka järjestetään Messukeskuksen Olohuone-ravintolassa klo 17-20 sekä Avita AudioVisual Networkinf & Awards -tilaisuuteen.

Tervetuloa!

 

Reeta Vestman on sipoolainen laulaja, näyttelijä ja muusikko, joka on noussut Suomen eturivin naissolisteihin valovoimaisen esiintymisensä ja taitavan äänenkäyttönsä johdosta. Reeta hurmasi Kaartin Combon solistina viime Tasavallan Presidentin Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla. Hänen muista viimeaikaisista esiintymisistään mainittakoon yhteisesiintyminen Carola Häggvistin kanssa heinäkuussa Norjassa ja Stadin Suvivirsi-suurkonsertti Senaatintorilla sekä lukuisat festariesiintymiset Roots of Love -yhtyeen kanssa.

Reeta on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta sekä näyttelijäksi arvostetun Lontoon Royal Academy of Musicin musiikkiteatterin osastolta. Hän on tehnyt naispääroolit musikaaleissa The Saturday Night Fever (Kotkan Kaupunginteatteri), The Sound of Music (Kuopion Kaupunginteatteri) sekä The Rocky Horror Show ja KAKOLA (Turun Kaupunginteatteri).

Näyttelijäntyön ohella Reeta työskentelee monipuolisesti muusikkona. Hän kiersi 2004-2010 Eurooppaa, Yhdysvaltoja ja Aasiaa indiepop-yhtye Husky Rescuen solistina esiintyen kansainvälisillä rock-festivaaleilla yhdessä mm. Musen ja Nick Caven kanssa ja julkaisi neljä kansainvälisesti kehuttua albumia. Yhtyeen musiikkia on kuultu myös mm. Sopranos ja One Tree Hill -sarjoissa.

Reeta aloitti ammattimaisen keikkailun 16-vuotiaana Wilma-yhtyeen kosketinsoittajana ja on siitä lähtien esiintynyt useiden orkestereiden ja big bandien solistina esittäen musiikkia jazzista oopperaan ja mustaan rytmimusiikkiin, julkaissut soololevyn Universal Musicille omista biiseistä, toiminut ääninäyttelijänä ja tehnyt yhteistyötä eri artistien (mm. Saara Aalto, Olavi Uusivirta, Samuli Edelmann) kanssa. Hän on tuttu myös useista tv-tuotannoista, kuten Tartu Mikkiin, Neljän tähden illallinen, Lauantai illan huumaa ja The Voice of Finland.