Skip to content

Osallistumisvaihtoehdot FinnSec-messuille

Varaa näyttelytilaa

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla. Meiltä voit tilata myös yksilöllisesti suunnitellun osaston.

katso näyttelytilan hinnat varaa messuosastosi

Valmiit osallistumisratkaisut

Helppo tapa osallistua messuille on valita valmis osastoratkaisu. Voit valita profiilirakenteilla tai vakiorakenteilla toteutetut myynti- tai esittelyosastot ja voit täydentää valmiiksi rakennetun osaston toimivaksi kokonaisuudeksi kalusteilla ja yrityksesi ilmeen mukaiseksi somisteilla. Tutustu myös tyylikkäisiin Smart-, Business-, ja Nordic-valmisosastoratkaisuihin.

Suunnittelupalvelut

Onnistunut osastokokonaisuus suunnitellaan messuosallistumiselle asetettujen tavoitteiden pohjalta. Design-palvelumme toteuttaa osastosi ammattitaidolla ja hoidamme käytännön asiat puolestasi. Luodaan yhdessä yritysilmeellesi sopivat puitteet, joiden avulla tavoitat kohderyhmäsi!

lue lisää ja ota yhteyttä

 

Diginäyttöpaketit

Digitaaliset mainospinnat tavoittavat tehokkaasti kymmenet tuhannet messukävijät jopa 50 kertaa tunnissa koko tapahtuman ajan! Valittavanasi on erilaisia näkyvyyspaketteja, joiden avulla tavoitat Messukeskuksessa FinnSecin aikaan vierailevat kävijät. Diginäyttöjen lisäksi tarjolla on kymmeniä muitakin vaihtoehtoja. Kysy lisää ja autamme mielellämme.

lisää diginäyttöpaketeista

FinnSecin verkkosivuilta ja uutiskirjeistä kontakti alan ammattilaisiin

FinnSecin kävijät vierailevat tapahtuman verkkosivuilla ja alan ammattilaisille lähetetään uutiskirjeitä. Jos haluat tuoda yrityksesi osaamista esiin ja saada näkyvyyttä potentiaalisten kävijöiden keskuudessa, kannattaa hyödyntää kymmenien tuhansien ammattilaisten ja päätöksentekijöiden yleisö digitaalisissa kanavissa.

lue lisää finnsecin diginäkyvyyksistä

Näin osallistut messuille:

  • Valitse sinulle sopivin tapa olla mukana. Autamme sinua mielellään valitsemaan sopivimman tavan olla mukana.
  • Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi myyntipäälliköllemme tai verkossa eMessukeksuksessa.
  • Suunnittele messuosastosi. Tutustu vielä lisänäkyvyyksiin ja varaa näkyvyytesi.
  • Markkinoi messuosallistumisasi asiakkaillesi ja sidosryhmillesi.

varaa osastosi verkossa

Joustavaa rahoitusta messuosallistumiseen

lue lisää

Ota yhteyttä

.

 

Virpi Jokitalo
myyntipäällikkö
tel:+358 50 376 0835
virpi.jokitalo@messukeskus.com

.