FinnSec ohjelma ja näytteilleasettajat

FinnSec-messujen ohjelma tarjoaa paljon kiinnostavia maksuttomia seminaareja ja tietoiskuja. Messuosastoilla tutustut uutuustuotteisiin ja verkostoidut alan toimijoiden kanssa.

KATSO FINNSEC-OHJELMAT KATSO NÄYTTEILLEASETTAJALISTA REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI

 

FinnSec tarjoaa tietoa, uutuuksia ja kohtaamisia

  • Kiitelty seminaariohjelma, joka takaa, että pysyt alan kehityksessä mukana
  • Turvallisuusalan muutos ja moninaisuus esillä: paloturvallisuudesta henkilöturvallisuuteen ja riskienhallinnasta kulunvalvontaan
  • Luot kontakteja: kasvokkain kohtaaminen jää mieleen!

Keskiviikkona 2.10. klo 16-19 messuilla vietetään vauhdikasta afterworkiä ja lavalle nousee huippusuosittu Vesala!

Afterwork ke 2.10. klo 16-19

 

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Työnantaja saa veroedun, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kouluttautumaan!

 

Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Yhden messupäivän aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista, verkostoidut ja tapaat alan toimijoita. FinnSec-messuilla on laaja kattaus huipputason asiantuntijapuheenvuoroja, haastatteluita ja keskusteluita. Turvallisuusalan tulevaisuutta valottaa tulevaisuuden tutkija ja erilaisten riskien hallinnasta kertovat uusinta tietoa turvallisuusalan ammattilaiset. Kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja myös turvallisuusinvestoinneista, kaupan alan turvallisuudesta, tietoturvasta sekä asumiseen liittyvästä turvallisuudesta.