Skip to content

FinnSec tarjoaa tietoa, uutuuksia, kohtaamisia ja kiinnostavia maksuttomia seminaareja.

Tapahtumassa saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista, verkostoidut ja tapaat alan toimijoita. Messuosastoilla tutustut uutuustuotteisiin ja verkostoidut alan toimijoiden kanssa. FinnSecissä on laaja kattaus huipputason asiantuntijapuheenvuoroja, haastatteluita ja keskusteluita. FinnSecissä pääset kuulemaan kiiteltyä seminaariohjelmaa, joka takaa, että pysyt alan kehityksessä mukana. Turvallisuusalan muutos ja moninaisuus on tapahtumassa esillä paloturvallisuudesta henkilöturvallisuuteen ja riskienhallinnasta kulunvalvontaan.

Tiesithän, että ammattimessuilla voit hyödyntää veroedun. Lue lisää >>

Tunnelmia FinnSecistä

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena!

Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän osaamisen kehittämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia tai jos messuvierailu on osa suurempaa muuta koulutuskokonaisuutta, vähintään tunnin osana laajempaa kokonaisuutta.

Nämä edellytykset täyttyvät ammattitapahtumissa helposti. Lähes poikkeuksetta ammattimessut tarjoavat laajan näyttelyn ja kymmenien tai jopa satojen yrityskontaktien ohella runsaasti ajankohtaisseminaareja, tietoiskuja, tapaamismahdollisuuksia ja muuta ohjelmaa.

Lue Verohallinnon tarkempi ohje koulutusvähennyksen perusteista ja laskentatavoista.