Skip to content

FinnSec ohjelma ja näytteilleasettajat

FinnSec-messujen ohjelma tarjoaa paljon kiinnostavia maksuttomia seminaareja ja tietoiskuja. Messuosastoilla tutustut uutuustuotteisiin ja verkostoidut alan toimijoiden kanssa.

KATSO FINNSEC-OHJELMAT KATSO NÄYTTEILLEASETTAJALISTA REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI

 

FinnSec tarjoaa tietoa, uutuuksia ja kohtaamisia

  • Kiitelty seminaariohjelma, joka takaa, että pysyt alan kehityksessä mukana
  • Turvallisuusalan muutos ja moninaisuus esillä: paloturvallisuudesta henkilöturvallisuuteen ja riskienhallinnasta kulunvalvontaan
  • Luot kontakteja: kasvokkain kohtaaminen jää mieleen!

Keskiviikkona 2.10. klo 16-19 messuilla vietetään vauhdikasta afterworkiä ja lavalle nousee huippusuosittu Vesala!

Afterwork ke 2.10. klo 16-19

 

Tutustu FinnSecin yrityksiin

FinnSecin messuosastoilla pääset tutustumaan alan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Saat tietoa yhdellä kertaa ja kuulet alan ammattilaisten esittelyjä.

Katso näytteilleasettajat

Tutustu FinnSecin ohjelmiin

Maksuttomassa ohjelmassa kuulet ajankohtaista tietoa mm. turvallisuusjohtamisesta, pelastustoimesta ja kansainvälistymisestä.

Tutustu FinnSecin ohjelmiin

Afterworkissä esiintyy Vesala!

Keskiviikkona 2.10. klo 16-19 on pääesiintyjänä Suomen suosituin pop-tähti Vesala! Rennossa afterwork-menossa löysätään kravattia ja tapaat alan tyypit. Tilaisuus on anniskelualueella, joten sen ikäraja on 18-vuotta.

Lue lisää

Rekisteröidy nyt kävijäksi maksutta!

REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI

Samalla rekisteröinnillä voit vierailla myös Kiinteistö -ja Avita AudioVisual Expo -tapahtumissa.

Sovi tapaamisia FinnSec-messuilla:

Brella-tapaamistyökalun avulla, voit sopia tapaamisia tapahtuman kävijöiden ja mukana olevien yritysten edustajien kanssa. Ota tapaamistyökalu käyttöösi ja saat enemmän irti messuista.

LUE LISÄÄ TAPAAMISTYÖKALUSTA

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Työnantaja saa veroedun, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kouluttautumaan!

 

Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Yhden messupäivän aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista, verkostoidut ja tapaat alan toimijoita. FinnSec-messuilla on laaja kattaus huipputason asiantuntijapuheenvuoroja, haastatteluita ja keskusteluita. Turvallisuusalan tulevaisuutta valottaa tulevaisuuden tutkija ja erilaisten riskien hallinnasta kertovat uusinta tietoa turvallisuusalan ammattilaiset. Kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja myös turvallisuusinvestoinneista, kaupan alan turvallisuudesta, tietoturvasta sekä asumiseen liittyvästä turvallisuudesta.