Miksi FinnSec-messut?

Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Yhden messupäivän aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista, verkostoidut ja tapaat alan toimijoita. FinnSec-messuilla on laaja kattaus huipputason asiantuntijapuheenvuoroja, haastatteluita ja keskusteluita. Turvallisuusalan tulevaisuutta valottaa tulevaisuuden tutkija ja erilaisten riskien hallinnasta kertovat uusinta tietoa turvallisuusalan ammattilaiset. Kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja myös turvallisuusinvestoinneista, kaupan alan turvallisuudesta, tietoturvasta sekä asumiseen liittyvästä turvallisuudesta.

Suomen Mestarivartija -kilpailu

Suomen Mestarivartija -kilpailu

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Tiesitkö, että työnantaja saa veroedun, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kouluttautumaan!

Halli 7

Yhdellä rekisteröitymisellä neljä tapahtumaa

Samanaikaisesti FinnSecin kanssa Messukeskuksessa järjestetään Kiinteistö-tapahtumakokonaisuus ja audiovisuaalisen alan AVITA Audiovisual Expo sekä Cyber Security Nordic.

Halli 7